Tjänster

Vi erbjuder allt inom fiber. FTTH –lösningar åt privata hushåll, kompletta datahallsinstallationer åt statliga, kommunala och privata företag.
Vi använder oss av kärnlinjerande fibersvetsar för ett optimalt resultat, samt erbjuder inmätning via Db-mätning, OTDR och Fiber Ranger.
Efter installation får ni som kund en komplett dokumentation med mätvärden för varje enskild fiberlänk.

Fiber

Vi utför allt inom fiber: FTTH – lösningar för privata hushåll till kompletta datahallsinstallationer åt statliga, kommunala och privata företag.
Vi använder oss av kärnlinjerade fibersvetsar för ett optimalt resultat, samt erbjuder inmätning, OTDR och Fiber Ranger.
Efter installationen får ni som kund en komplett dokumentation med mätvärden för varje enskild fiberlänk.

kopparkabel

Vi utför allt från kompletterande servicearbeten så som enstaka datauttag till helhetslösningar och nyinstallationer av kontor- och spridningsnät. Vi har specialiserat oss på att hantera och bygga upp stora och strukturerade kopparkabelsystem och har under de senaste åren varit delaktiga i några utav Sveriges största nätverksinstallationer.
Åt privatpersoner erbjuder vi kompletta hemlösningar inom data, tele och larm.

Projektledning

Våra erfarna projektledare kan anlitas till stora som små uppdrag där vi hjälper till med design, kanalisation, uppbyggnad, mätning och dokumentation av fiber och kopparkabelsystem.
När vi designar ett nät hjälper vi er att ta fram den effektivaste lösningen för kanalisation, placering av uttag, val av material/fabrikat samt visuell design.

Kanaliseringen innebär att vi tittar på vilka förutsättningar just er fastighet har vad gäller kabelgenomföringar, fönsterbänkskanaler, kabelstegar samt schakt genom våningar m.m.
Vi erbjuder alltid grundlig dokumentation, där era kablar ritas in och namnges. Detta för att man enkelt ska kunna spåra enskilda kablar vid felsökning eller komplettering. Vår dokumentation består även av en inmätning.

garanti4

25 års systemgaranti

När vi anlitas för en helhetslösning som innefattar design, projektledning samt installation, är vi stolta över att kunna lämna 25 års komplett systemgaranti i samarbete med TE Connectivity. Detta ger er som kund en trygghet i er investering.

PARTNERS

Back to top